De droom van de boomhut.

boomhutWarre zeurt al bijna zolang als hij kan praten om een boomhut.  Het begon allemaal met het boekje ‘Musti bouwt een boomhut’.

Samen met papa bouwt Musti een boomhut met emmertjeslift en laddertje.

Hier een paar straten verder heeft ook iemand een boomhut gebouwd en op de weg naar mijn ouders staat een soort houten toren speelhuis.  Elke keer als we er voorbij komen zegt hij: “Mama, ik wil ook een boomhut.”

Allemaal leuk en aardig, maar wij hebben geen boom om een boomhut in te maken.  De nieuwe boompjes van het aanleggen van de tuin twee jaar geleden zijn nog veel te dun en staan ook niet op de juiste plaats.

We hebben wel een reuze palmstruik en die moet eruit. Ze staat al een lange periode niet meer mooi en we hebben haar even de kans gegeven, maar ik zie het niet meer goed komen.
We hebben een tijdje met het idee van een wilgenhut in ons hoofd gezeten, maar nu bedachten we ons dat op die plaats perfect een “huisje” zou kunnen staan dat in Warre zijn ogen een boomhut zou kunnen zijn.

Ik was dus daarnet op pinterest aan het kijken om ideetjes op te doen en Warre kwam erbij staan.  Zijn wensen zijn duidelijk: Er moet een emmertjeslift met touw en haak zijn.  Het huisje moet een groen dak hebben (mos?).  Er moet een ladder zijn en ook knopjes….
Een bed ziet hij ook wel zitten….

Papa en ik brainstormden ook al.  De achterkant dicht, zodat ze niet bij de buren kunnen gluren, een werkend lichtje erin.  Kussens en stoeltjes…. En we gaan hem zelf maken (samen met de kindjes).

Dat zal dus ons tuinproject worden deze zomer, geen oprit aanleggen, maar een boomhut bouwen.
Prioriteiten stellen noem je dat!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s