De anonieme sjaal en mijn WIP projecten.

Gisteren ben ik eindelijk begonnen met de poncho voor mijn zus. Ik had hem al heel erg lang beloofd, maar bleef twijfelen over garen en patroon. Het is zwart en paars/roze garen geworden van bamboo. Ik heb een simpel patroon genomen, hetzelfde als de poncho van Inthe. Ik hoop dat ze hem leuk gaat vinden als hij af is.

image

Ik heb gisteren ook mijn eerste anonieme sjaal gedropt.
Een paar dagen geleden dropte een mevrouw in Nederland een sjaal met een briefje waarop stond dat de vinder hem mocht houden. Ze postte een foto in de haakgroep op facebook en kreeg super veel en super fijne reacties.
Daardoor heeft ze zelf een groep gestart “De anonieme sjaal”. Die heeft ondertussen meer dan 3000 leden en er worden super mooie foto’s van gedropte en gevonden sjaals gepost. Heel mooi om te zien.
Ik heb een snelle sjaal gemaakt en heb hem op een bankje in Eksel gedropt, kort bij brasserie ‘de kleine historie’.  Toch best spannend. Ik heb geen idee of hij al dan niet gevonden werd.

image

Ondertussen ligt hier ook nog de lalylala Bina in stone washed van scheepjes. Inthe heeft die gekozen, maar ik ben de laatste dagen te moe om daar ’s avonds nog aan te werken. Bina vraagt echt concentratie en telwerk. Een sjaal of een poncho haakt lekker weg en vind ik stukken makkelijker weg te leggen ergens halverwege een toer.

image

Ik beloofde nog iemand een col, maar vind niet echt DE kleur van de vrager….

Ik zoek verder, misschien is die col voor volgende winter 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s